Ngobatan Batu GInjal Teu Kudu Ku Cara Operasi Wae

Dina sasabaraha kasus, reregan bisa perlu, tapi lolobana masalah batu ginjal bisa direngsekeun ku cara gampang.

Di dieu aya 7 basajan jeung cara alami meunang leupas tina batu ginjal :

1. Kavling nginum cai

Nginum saeutikna dua liter cai unggal poe. Dua liter cai bisa pisan, tapi ngiunum loba cai cara alami pangalusna meunang leupas tina batu ginjal.

Cai bisa ngaleyurkeun racun, kaasup batu ginjal, kaluar awak.

2. Dahar samangka

Samangka ngandung zat anu pohara alus pikeun ginjal. Sajaba samangka, melon oge bisa dipake salaku alternatif selaku buah kudu dikonsumsi secara rutin.

Buah bisa di dahar langsung atawa di dijieun jus.

3. minyak Olive + Lemon Sari buah

Campur minyak jeung lemon jus zaitun jeung ngabandingkeun sarua jeung nginum rutin.

Ramuan ieu réa dipaké di sakuliah dunya sarta bisa mantuan ngurangan Kahumandeuar batu ginjal dina waktu 24 jam.

Tips tambahan, nginum potion ieu peuting, katuhu saméméh bed.

4. Ajeg Olaharaga

Latihan bisa mantuan sajumlah masalah, kaasup batu ginjal. Sport diperlukeun pikeun waras awak sarta ngarangsang sistim imun.

Ulah laksana saeutikna tilu puluh menit unggal poé.

5. Hindarkeun Sababaraha Jenis Food dieu

Di handap kadaharan kudu dihindari atawa ngurangan: gula, kadaharan gancang jeung pangan olahan, alkohol, soda, jeung kafein.

Éta ogé penting pikeun ngurangan konsumsi protein sato (dahar kurang daging).

6. ngurangan asupan oxalate

Oxalate nyaéta hiji zat nu bisa ngabentuk batu ginjal. Oxalate bisa kapanggih dina sababaraha sayuran héjo poék saperti bayem (utamana lamun asak).

Sejen pangan luhur oxalate antarana mété, coklat, blueberries jeung bit.

7. Konsumsi bumbu

Sababaraha bumbu saperti dandelion atawa buchu pohara alus pikeun ngalawan batu ginjal.

Sacara umum, batu ginjal bisa ngarawat jeung diet jeung latihan cukup.

Sababaraha taboos dahareun luhur teu kudu lengkep dihindari, tapi cukup ngurangan jumlah jeung frékuénsi asupan sorangan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *